Input-output analýza slovenskej ekonomiky a implikácie pre hospodársku politiku - Habrman, Michal
Input-output analýza slovenskej ekonomiky. Použitie Leontieffovho modelu. Output multiplikátory a multiplikátory zamestnanosti. Multiplikátor produkcie. Multiplikátor zamestnanosti. Implikácie pre praktickú hospodársku politiku.