Opatrenia zamerané na zlepšenie situácie vo finančnom sektore EÚ - Chandoga, Roman
Nutnosť nového systému regulácie vo finančnej sfére. Nová regulácia na zabezpečenie kvalitnejšieho fungovania bankového sektora. Banková regulácia taktiež označovaná CRD IV. Ratingové agentúry. Krízový manažment.