Recenzia na Finančný výkladový slovník - Littvová, Zuzana
Zámerom autorov finančného výkladového slovníka bolo zjednotiť a zaviesť do slovenskej terminológie pojmy prevzaté zo zahraničných slovných výrazov, ktoré sa v praxi používajú s odlišnými definíciami. Recenzia.