Dlhová a sociálna kríza vo vybraných krajinách južnej Európy - Puškárová, Paula, 1985-
Interaktívne prepojenie medzi súčasnou dlhovou krízou v regióne južnej Európy a jej sociálnymi systémami. Stav zadĺženosti a riziko solventnosti vo vybraných krajinách. Situácia v zaťažení sociálneho systému v podmienkach súčasnej krízy.