30 najvplyvnejších žien sveta - Howard, Caroline
Rebríček najvplyvnejších žien sveta. Medzi prvými desiatimi sú: Angela Merkel, Hillary Clinton, Dilma Rousseff, Melinda Gates, Jill Abramson a ďalšie. Krátka charakteristika každej z nich.