Kvalita služieb vo verejnej osobnej doprave - súčasť stratégie dopravnej politiky SR - Gregová, Elena
Kvalita služieb v oblasti osobnej dopravy v nadchádzajúcich rokoch. Potreba zabezpečiť, aby bola verejná (hromadná) doprava atraktívnou alternatívou individuálnej dopravy. Trvalo udržateľný rozvoj mobility ako globálny cieľ dopravnej politiky SR.