Dopady hospodářské recese na český trh práce a na výdaje na sociální dávky pro nezaměstnané - Kotýnková, Magdaléna
Zmeny v európskych systémoch sociálnej ochrany. Vývoj nezamestnanosti v rokoch 2008-2010. Vývoj výdavkov na politiku zamestnanosti v rokoch 2008-2010. Český systém sociálnej ochrany.