K tvorbe a využívaniu stratégií rozvoja - Okáli, Ivan
Stratégie vo svete a na Slovensku. Obsahová analýza stratégií rozvoja najrýchlejšie rastúcich ekonomík. Stratégia rozvoja slovenského hospodárstva v rokoch 2000-2010 a potreba jej inovácie. Stratégia rozvoja slovenského hospodárstva za roky 2011-2020. Vízie, stratégie, prognózy , rozdiely a nerozdiely. Inovovanie rozvojových stratégí.