Pociťovaná a skutočná finančná gramotnosť - Baláž, Vladimír
Analýza finančnej gramotnosti slovenskej populácie na základe prieskumu. Testovanie hypotézy o rozdieloch v pocitovej gramotnosti podľa vybraných sociálno-demografických skupín.