Regulácia zdravotného poistenia a zdravotnej starostlivosti na Slovensku, v Dánsku a vo Fínsku - Cisko, Štefan
Rozsah regulácie zdravotného poistenia a zdravotnej starostlivosti. Porovnávanie škandinávskych krajín Dánska a Fínska, ktoré majú približne rovnaký počet obyvateľov ako Slovensko.