Možnosti využitia jednotlivých zmluvných typov v outsourcingu - Majerová, Jana
Možnosti zmluvného zabezpečenia outsourcingu podľa platného právneho poriadku SR. Význam outsourcingu pre podnik a dopady, ktoré v prípade jeho neúspechu môžu mať pre podnik až likvidačný charakter.