Inovácie v marketingovej komunikácii špecifiká product placementu a guerilla komunikácie - Miklenčičová, Renáta
Inovácie v marketingovej komunikácii v 21. storočí ako guerilla marketing, umiestnenie produktu, mobilná a virálna komunikácia, buzz marketing, pozitívne odporúčanie. Dôležitosť implementácie týchto inovácií do komunikácie firiem za účelom presadenia spoločnosti v konkurenčnom prostredí.