Vplyv procesu globalizácie na finančné trhy - Napolitano, Barbara
Proces globalizácie a jej vplyvu na finančný trh. Sprievodné trendy globalizácie, akými sú napríklad fúzie a akvizície, inštitucionalizácia, sekuritizácia a vplyv technických a technologických inovácií na finančné trhy.