Generické a špecifické kompetencie študentov 3. stupňa vysokoškolského štúdia - Lesáková, Dagmar, 1949-
Kompetencie absolventov doktorandského štúdia. Generické kompetencie. Kompetencie špecifické pre štúdijný program študentov 3. stupňa štúdia.