Záujmu sa teší hlavne domáca produkcia - Palfiová, Anna
Ako každý národ, ktorý má tradíciu vo výrobe vína, aj Slováci sú v tejto oblasti patrioti. Slovenské vína zákazníci vyhľadávajú a v predajniach predstavujú väčšinu ponuky. Ako môžu obchodníci ešte viac prispieť k ich odbytu.