Kanada a původní obyvatelé: Harperova cesta k ekonomické soběstačnosti - Fiřtová, Magdaléna
Historický pohľad na vývoj obyvateľstva v Kanade. Pôvodné obyvateľstvo a vláda. Analýza súčasnej konzervatívnej vlády Stephena Harpera.