Etická firma má konkurenční výhodu - Páviš, Jaroslav
Etika bola vždy súčasťou života podnikov. Dnes sa znovu dostáva do popredia, a to vo všetkých oblastiach. Manažment svojím chovaním nastavuje etické normy pre celú firmu.