Globalizácia a príčiny krízy zastupiteľskej formy demokracie - Vodzinský, Vladimír
Základné faktory, ktoré v dôsledku absencie spoločenskej kontroly politiky a politikov ovplyvnili vznik a prehlbovanie krízy zastupiteľskej formy demokracie na všetkých troch stupňoch riadenia ľudskej spoločnosti. Špecifiká uvedeného procesu v podmienkach Slovenska.