Sociálna starostlivosť o zamestnancov vo vybranom podniku - Stankovič, Lýdia
Zamestnanecké výhody ako jeden z nástrojov zvyšovania spokojnosti zamestnancov v podniku. Analýza vybraných zamestnaneckých výhod a identifikácia spokojnosti zamestnancov v skúmanom podniku.