České firmy teprve objevují strategické výhody CSR - Kortišová, Natália
V Česku je spoločenská zodpovednosť (CSR) v mnohých prípadoch na okraji záujmu. CSR a motivácia generácie nastupujúcej na pracovný trh. Prepojenie cieľov a indikátorov v rámci stratégie CSR. Meranie úspechu CSR.