Zmeny v dôchodkovom poistení od 1. septembra 2012 - Grauzelová, Ľudmila
Zákon č. 252/2012 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony, s účinnosťou od 1. septembra 2012 zavádza zmeny v oblasti dôchodkového poistenia. Ilustračné príklady.