Financial development and economic growth in Poland in transition: causality analysis - Gurgul, Henryk
Skúmanie kauzálneho vzťahu medzi hospodárskym rastom a finančným vývojom v Poľsku na základe štvrťročných údajov za obdobie 2000 Q1 - 2011 Q4. Testy grangerovej kauzality.