<The> Dynamics of return comovement and spillovers between the czech and european stock markets in the period 1997-2010 - Dajcman, Silvo
Skúmanie korelácie medzi výnosmi českého akciové trhu a ďalších významných európskych akciových trhov (Rakúsko, Francúzsko, Nemecko, Veľká Británia) a akciových trhov krajín strednej a východnej Európy (Maďarsko, Slovinsko, Poľsko) v období rokov 1997-2010.