Koľko stoja nelegálni prisťahovalci - Taranová, Alena
Názory na to, či ilegálni migranti prospievajú americkej ekonomike, alebo sú jej bremenom, sa rôznia. Zmenšenie objemu ilegálnej populácie USA počas krízy - nedostatok sivej pracovnej sily. Štruktúra ilegálnej imigrácie podľa krajín a regiónov.