Medzinárodná vedecká konferencia "Vývojové trendy v poisťovníctve 2012" - Brokešová, Zuzana, 1985-
Zámery a ciele medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa uskutočnila dňa 31. mája 2012 na NHF EU v Bratislave.