Obrazovateľnyj potencial runeta v processe formirovanija kommunikativnoj russkojazyčnoj kompetencii slovackich studentov - Dulebová, Irina
Narastajúci význam ovládania ruského jazyka. Využívanie internetu pri vyučovaní ruského jazyka. Používanie on-line slovníka. Projekty na internete: Imja Rossii, Sem` čudes Rossii. Sledovanie televízneho programu a rozhlasového vysielania cez internet.