Mežkuľturnaja kommunikacija v praktike prepodavanija russkogo jazyka slovackim studentam-ekonomistam - Strelková, Katarína
Problematika interkultúrnej komunikácie pri výučbe ruského jazyka na kurzoch, ktoré sú určené pre študentov, budúcich ekonómov. Porovnanie niektorých charakteristických čŕt Slovákov a Rusov. Dôležitosť ruského trhu pre Slovensko. Obchodné rokovania medzi slovenskými a ruskými obchodnými partnermi.