Predmet Procesný manažment - Džubáková, Martina
Cieľ a obsah predmetu Procesný manažment. Názornosť v predmete Procesný manažment. Vyučovacie metódy v predmete Procesný manažment. Hry v Procesnom manažmente. Inscenačné metódy. Opis praktickej aplikácie vybraných metód. Aplikácia vyučovacích pomôcok v predmete Procesný manažment.