Kritické faktory rozvoja podnikavosti v podmienkach malých a stredných podnikov na Slovensku - Kováč, Juraj
Základné faktory rozvoja podnikavosti jednotlivca. Výpočet úrovne rozvoja podnikavosti. Vplyv individuálnej podnikateľskej spôsobilosti.