Obnoviteľné zdroje energie - energetická efektívnosť - Andrejovský, Pavol, 1975-
Analýza dopytu a produkcie energie na Slovensku. Potenciál biomasy na Slovensku. Potenciál využitia pôdy na Slovensku. Úsilie využívať potenciál obnoviteľných zdrojov energie na Slovensku v čo najvyššom možnom rozsahu.