Hodnotenie výkonnosti zamestnancov prostredníctvom parciálneho hodnotenia spokojnosti zákazníkov - Čonková, Monika, 1976-
Príspevok stručne uvádza metodiku navrhnutého hodnotenia výkonnosti zamestnancov a jeho praktickú realizáciu. Ukážka výsledkov hodnotenia výkonnosti zamestnancov, výkonnosti oddelení, spokojnosti hodnotiteľov s prácou zamestnancov.