Vplyv vybraných indikátorov na mieru rizika chudoby v EÚ a SR - Schwarcz, Pavol
Analýza vybraných indikátorov a ich vplyv na mieru rizika chudoby. Jednotlivé indikátory nemajú samostatne výrazný vplyv na chudobu, avšak ich kombináciou je preukázateľná závislosť chudoby od sledovaných indikátorov.