Kvantifikácia efektívnosti verejného sektora krajín Európskej únie - Vaľovská, Zlata
Analýza úrovne výkonnosti a efektívnosti verejného sektora európskych krajín s vyústením do špecifikácie skupiny krajín s najnižšou a najvyššou efektívnosťou verejného sektora.