Max Weber a sociológia práva - Capíková, Silvia
Weberove hlavné práce k problematike sociológie práva. Právo ako sociálny fenomén u Webera. Racionalita práva. Právo a sociálna zmena. Niektoré problémy recepcie myšlienok M. Webera o práve a spoločnosti.