Špecifiká nákupného správania v segmente seniorov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Seniori a ich nákupné správanie. Vek ako determinant nákupného rozhodovania. Posúdenie vplyvu veku ako významného determinanta v nákupnom rozhodovaní v kategórii potravín v segmente 60 a viacročných zákazníkov. Z výsledkov výskumu možno odvodiť rad odporúčaní pre obchodníkov.