Vplyv hospodárskej krízy na malé a stredné obchodné podnikanie - Dobai Korcsmáros, Enikő
Prebiehajúca hospodárska kríza a jej dopad na obchodné podnikanie. Vplyvy, ktoré determinujú priebeh podnikania a podnikateľskú úspešnosť. Analýza a hodnotenie jednotlivých opatrení v rámci hospodárskej politiky štátu a ich dopad na podnikateľské subjekty. Zisťovanie vplyvu hospodárskej krízy na podnikanie v Nitrianskom samosprávnom kraji.