Úloha učebnice a učebných materiálov vo výučbe nemeckého odborného jazyka - Janíčková, Eva
Požiadavky na učebnicu odborného jazyka. Hodnotiace kritériá jazykových odborných učebníc. Primeranosť cieľov výučby. Primeranosť obsahu a jazykového materiálu. Primeranosť progresie. Primeranosť metodických postupov pri realizácii učebných cieľov. Transparentnosť a technická úprava učebnice.