Splní novela zákona o konkurze a reštrukturalizácii očakávania? - Marková, Jana
Vo všeobecnosti sa od prijatia zákona č. 348/2011 Z. z., ktorým sa novelizoval a doplnil zákon o konkurze a reštrukturalizácii, očakávalo okrem iného ozdravenie podnikateľského prostredia od firiem, ktoré by bez legislatívnej zmeny dlhodobejšie prenášali vlastné finančné problémy na svojich obchodných partnerov. Vývoj počtu a podielu vyhlásených konkurzov v SR a v odvetviach. Vývoj počtu a podielu vyhlásených konkurzov v krajoch. Vývoj počtu povolených reštrukturalizácií.