Klasifikácia vedľajších viet v nemčine - Flochová, Eleonóra
Kritériá triedenia vedľajších viet v nemčine. Možnosti triedenia vedľajších viet - klady a zápory. Rozdiely a rozpory v názoroch syntaktikov.