[Finančné investície] - Polednáková, Anna, 1957-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá sa venuje problematike podnikových financií, finančnému manažmentu, finančným investíciám a medzinárodnému finančnému manažmentu. Učebnica pozostáva z desiatich samostatných kapitol, ktoré sú vhodne doplnené praktickými príkladmi.