Farba v komunikačnom procese - Kvapil, Roman, 1971-
O farbách všeobecne. Rozdelenie farieb a osobností podľa Hippokrata. Goetheho trojuholník farieb. Farby ako komunikačné jednotky. Chápanie červenej farby.