Shifts in Audience Development Strategies in the Times of Economic Crisis - Tajtáková, Mária
Kultúrne podujatia v časoch krízy. Kultúrne predstavenia, návštevnosť kultúrnych podujatí. Prieskum, metodológia, MAO model, RAND model. Výsledky prieskumu, diskusia.