<The> additionality effect in the public support programs at local level - Šipikal, Miroslav, 1976-
Verejné podporné programy na lokálnej úrovni, ich využitie. Doplnkovosť, štrukturálne fondy. Využitie v menej rozvinutých regiónoch, vo viacej rozvinutých regiónoch a v mestách v Európskej únii.