Zverenie výkonu poisťovacej činnosti - Velčický, Štefan
Liberalizácia zverenia výkonu poisťovacej činnosti v rámci nového regulatórneho režimu Solvency II, ktorý bude klásť na poisťovne zvýšené nároky pri nastavení interných procesov, kontrole a administratívnom zabezpečení zverenia výkonu činnosti.