Reforma zdravotníctva v Spojených štátoch amerických - Tomišová, Marta
Spôsob poskytovania zdravotnej starostlivosti v USA pred prijatím reformy a dôvody vedúce k prijatiu zákona prezidentom B. Obamom dňa 23. marca 2010. Analýza samotného zákona, zmeny, ktoré nastali po jeho prijatí a návrh všeobecných odporúčaní, pokiaľ ide o možnosti aplikácie niektorých prístupov v podmienkach krajín EÚ.