Nezamestnanosť v štátoch Vyšehradskej štvorky v čase globálnej hospodárskej, finančnej a sociálnej krízy - Veselovská, Stanislava, 1957-
Skupiny obyvateľstva ohrozené nezamestnanosťou. Nezamestnanosť a jej vplyv na psychiku človeka. Analýza nezamestnanosti v Slovenskej republike, Českej republike, Maďarsku a Poľsku v súčasnosti a prognóza vývoja.