Posterová prezentácia k príspevku Demografické a behaviorálne faktory hodnotenia poistného rizika - Janíková, Terézia
Rozlíšenie demografických a behaviorálnych faktorov, ktoré sa prejavujú pri hodnotení rizika a zároveň pri oceňovaní poistných produktov. Pre poisťovníctvo môže byť zohľadňovanie rozdielov medzi týmito faktormi kľúčovým riešením súčasnej problematiky týkajúcej sa rovnakého prístupu k ženám a mužom.