Posterová prezentácia k príspevku eRecruitment a jeho využitie v poisťovacej spoločnosti - Littvová, Veronika
Analýza novodobých trendov náboru kandidátov na zamestnanie, ktoré poisťovacie spoločnosti využívajú.