Platební morálka v Česku: Jsme stále východní Evropa... - Zámečník, Petr
Zhoršenie platobnej morálky v období krízy. Porovnanie platobnej morálky Česka a okolitých krajín strednej Európy (2010-2012). Porovnanie platobnej morálky Česka a krajín západnej Európy (2010-2012). Platobná morálka podľa odvetví v ČR. Index ČSOB Factoring. Povinná splatnosť pohľadávok.