[Financovanie tretieho sektora v Slovenskej republike, výzvy a perspektívy] - Beličková, Kornélia, 1966-
Recenzia na publikáciu, ktorá podáva výklad problematiky súčasného stavu a smerovania tretieho sektora v SR.